7 Nisan 2019 Pazar

MICKEY MOUSE 🎉 KAVANOZ YAPIMI 🍫 KENDİN YAP | DIY #8



Printable DIY template is in this post. | Baskı dosyaları gönderinin devamında .

You don't need template to make this DIY project.

Bu kendin yap projesi için şablona ihtiyaç duyulmuyor.


---------------------

Merhaba, bu videoda A101 Market’te satılan 1 kilogramlık ZEO siyah zeytin kavanozunu, Mickey Mouse temalı harika bir aksesuara dönüştürüyoruz. Çocukluğu 80 ya da 90’larda geçen herkesin severek izlediği ‘Miki Fare’ konsepti ile hazırladığımız bu Kendin Yap projesini çok seveceksiniz. Disney’in popüler kahramanı Mickey temalı doğum günlerinde de masa süslemesi olarak kullanabileceğiniz bu kavanozu aynı zamanda çocuk odası dekorasyonu ya da abur cubur kutusu olarak değerlendirebilirsiniz. Biz, kavanoz süsleme işleminin ardından içine bir sürü çikolata ve gofret doldurduk. Lezzetli atıştırmalıkları sevimli bir saklama kabının içinde tutmak hiç de fena fikir değil. Böylece A101’den almış olduğumuz ZEO zeytinin kavanozunu da değerlendirmiş olduk.

Pinterest, Instagram ve yaşgünü konseptlerinde gördükten sonra aklınıza “Mickey Mouse Kavanoz nasıl yapılır?” sorusu takıldıysa, YAPSEMİN’in bu videosunu izleyerek siz de evinizdeki atık malzemeler ile muhteşem bir Miki kavanozu yapabilirsiniz.

‘Mickey Kavanozu’nun yapımını bitirdikten sonra çektiğiniz fotoğrafı Instagram’da paylaşıp @Yapsemin’i de etiketlerseniz, en kısa sürede beğenip size yorum yapmak için bekliyor olacağız..

Mickey Mouse ile ilgili yapmamızı istediğiniz diğer Kendin Yap projeleri için aşağıya yorum yazabilirsiniz.

Lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayın! Videolarımızı beğenip, arkadaşlarınızla paylaşarak bize destek olabilirsiniz.

MICKEY MOUSE KAVANOZ yapımında ihtiyaç duyacağınız malzemeler:
- Kavanoz
- Fırça
- Maket bıçağı
- Kalem
- Kurdele
- Maskeleme bandı
- Düğme
- Strafor top
- Kırmızı ve siyah boya
- Sıcak silikon
- Saç kurutma makinesi
- Çatal

#mickeymouse #nasılyapılır #kendinyap #yapsemin #a101 #a101market

-----------------

DIY | MICKEY MOUSE MASON JAR 🎉 STORAGE EVERYTHING!

Hi. Are you looking for easy DIY Mickey Mouse Mason Jars? Yeap, you’re at right place to watch this. Yapsemin’s Disney decoration ideas are cute, brilliant and amazing. In this video we create a great Mickey themed storage jar. Don’t hesitate to try! This one is really easy to make at home. We just used household materials to create this beautiful Mickey Mouse Mason Jar.

Don’t throw your empty jar away. Just paint, put some ribbons and buttons on it. Your shiny Mickey jar is ready. If you have some foam balls to add top of the jar, it’s going to be fantastic storage equipment. Feel free to use it for baby or kids room decoration. This jar is a great ornament for birthday parties and baby shower events as well. We put some snacks in it.

We know, you see many samples of Mickey Mouse Jars on Pinterest or Instagram. Now it’s your turn. Watch Yapsemin’s ‘How to make Mickey Mouse Mason Jar?’ video and go for it.

Don’t forget to subscribe our channel. Likes and comments motivate us to create unique DIY ideas.

For this DIY you will need:
- Jar
- Brush
- Box cutter
- Scissors
- Pen
- Ribbon
- Paint tape
- Button
- Foam ball
- Paint (Red and black)
- Hot glue
- Hair dryer
- Fork


#mickeymouse #disneymickeymousetoys #diyproject #mickeymousejar #mickeymousemasonjar #yapsemin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder